لوله های گالوانیزه را بر اساس روش تولید به دو دسته ی گرم و سرد می توان دسته بندی کرد اما بر اساس وزن، لوله ها گالوانیزه به سه دسته ی سبک، متوسط و سنگین تقسیم می شوند.

تفاوت لوله های گالوانیزه سرد و گرم

همان‌طور که گفته شد لوله برق از نوع لوله های درزدار هستند بدین معنا که ورق آهنی را به شکل لوله در می آورند و سپس محل اتصال ورقه های آهنی را با جوشکاری به هم متصل می کنند. معمولاً لوله های گالوانیزه را به دو نوع سرد و گرم می شناسند و تفاوت لوله های گالوانیزه گرم و سرد در روش تولید آن‌ها است. به پوشاندن سطح لوله های فولادی با فلز روی گالوانیزاسیون می گویند.

در روش گالوانیزاسیون گرم، لوله ها را درون وان مذاب روی قرار می دهند و این لوله ها با روی مذاب پوشانده می شوند که روش گالوانيزاسیون گرم سطحی براق و منعکس کننده را به لوله می دهد اما در روش سرد، لوله ها را درون محلول الکترولیت روی قرار می دهند و روی به روش الکترولیز بر سطح لوله گالوانيزه قرار می گیرد.

 

گالوانیزاسیون سرد باعث ایجاد روکشی مات بر روی لوله گالوانیزه می شود. در این روش ضخامت روی بسیار کمتر از ضخامت روی در روش گالوانیزاسیون گرم است. ضخامت روی در روش گالوانیزاسیون سرد در حدود 25 میکرون است. از لوله ی گالوانیزه سرد به علت ضخامت کم در مصارف خانگی استفاده می شود.

مزیت های گالوانیزاسیون گرم نسبت به گالوانیزاسیون سرد استحکام بیشتر، هزینه کمتر و راحت تر بودن انجام آن است اما در گالوانیزاسیون گرم میزان فلز روی مصرفی آن نسبت به روش سرد بیشتر است. به طور کلی گالوانیزاسیون برای پوشش نسبت به سایر روش ها مانند رنگ آمیزی لوله ها ، نیروی انسانی و هزینه کمتری می خواهد به همین دلیل دارای محبوبیت بیشتری نسبت به سایر روش ها است. مطالعه انواع لوله ها مانند لوله مانیسمان و لوله کیسینگ نیز راهنمای مفیدی است.

 
دانستنی ها لوله ,گالوانیزاسیون ,گالوانیزه ,ضخامت ,نسبت ,دسته ,انواع لوله ,لوله گالوانیزه ,تفاوت لوله منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

3ekanS بهترین سایت نهالستان تخصصی بک لینک طبیعی ایستگاه دانش آموز زمین سوخته بلوک سبک پوکه ای دانلود ویدئو